Teatteriesitykset

SUOMI NEITO 100V. AIKUINEN NAINEN

Musiikkinäytelmä SUOMI NEITO 100 V. AIKUINEN NAINEN on huikea sukellus Suomen historiaan. Laulun ja hulvattomien kohtausten kautta luotaamme Suomi neidon sielun maisemaa. Tarina alkaa Suomen asuttamisen ajoilta ja jatkuu aina viimeisimpiin maailmanmestaruuksiin jääkentillä ja järisyttäviin saavutuksiin Eurovision laulukilpailujen miljoonayleisöjen edessä.

Matkan varrella tapaamme suomalaisia legendoja aina Armi Kuuselan kautta Rokan Anttiin ja Sibeliuksesta Lordiin. Musiikki kattaa niin Suomi-Filmin kulta-ajat kuin myös nykyisten sodan jälkeisten hittien kansallisaarteet.

Suomi neito on näytelmänsä ansainnut. On hienoa ajatella, että niin monessa niemen nokassa ja saarelmassa kunnioitetaan ensi kesänä itsenäisen Suomen sadan vuoden taivalta. Niin tehdään myös Riihivuoren teatterissa. Sanojen ja sävelin siivin voimme yhdessä kokea Suomen historian hienoimmat, hauskimmat ja mikä ettei myös kipeimmätkin hetket. Teatteri vapauttaa meidät näkemään historian hieman toisesta kulmasta kuin perinteiset historian kirjat. ”Teatterissa kaikki on mahdollista.” Tämä väite on totta. Näin on ainakin Riihivuoren teatterissa kesällä 2017!

Käsikirjoitus ja Ohjaus Heikki Vihinen

Kapellimestari Ari Kankaapää

Vastaava tuottaja Jussi Rekonen

Rooleissa mm: Maria Lund, Joni Leponiemi, Anna-Mari Alaspää, Jouni Huhtaniemi

Orkesteri: Ari Kankaanpää, Valtteri Tynkkynen, Janne Salkolahti, Mikko Rekonen

Ensi-ilta 7.6.2017, esitykset 8.6 - 10.8.

Lasilliset Juicea

Musiikkiteatteriesitys herättää henkiin 2000- luvun alkupuolella, Ari "Kankku" Kankaanpään kanssa ahkerasti keikkailleen Juicen. Satoja keikkoja tehnyt parivaljakko saa näyttämölle seurakseen kolmimiehisen orkesterin. Esityksen ohjauksesta ja sovituksesta vastaa Heikki Vihinen.

Esitys sisältää lukuisia Juicen merkittävimpiä lauluja sekä miehen hulvattoman hauskoja, joskus jopa korvia kuumoittavikin välispiikkejä.

Kesäkissat

- Heikki Vihisen käsikirjoittama ja ohjaama musiikkikomedia-

Pete ja Make ovat parhaat kaverukset.
Molemmilla on takanaan myrskyisä nuoruus ja paljon epäonnistuneita ihmissuhteita.

Miehet syyttävät exiään kaikesta mahdollisesta pahasta mitä elämä pitää sisällään.

Tänä kesänä miehet ovat kasanneet vanhan bändinsä kasaan. Nyt vietetään kesä ilman naisia vuokramökissä.

Soitellaan vanhoja kunnon biisejä ja juodaan olutta juuri silloin kun huvittaa.
Ei salaattia. Ei pikkuhousupyykkiä. Ei naisia! Voi tätä miehisen kesän ihanuutta.

Sitten viereiseen mökkiin saapuukin kesänviettoon kaverukset Lissu ja Maikku. Miten käy miesten lupausten?

Hulvaton komedia soi duurissa kun Suomen suvessa soitetaan suosikkilauluja, rakastutaan jälleen ja kysytään laulun sanoin: " Tahdotko mut tosiaan..."

 

 


 

 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Heikki Vihinen